Over mij

Welkom, wat leuk dat je bij Goed in je vel 023 terecht bent gekomen. Ik ben Quirijn Teunissen, het gezicht achter Goed in je vel 023. Ik ben van bouwjaar ’83 en mag met mijn gezin wonen in het mooie Haarlemmerliede. (meer ‘over mij’ onder de foto)


Gezondheid, beweging en sport lopen als een rode draad door mijn leven. Balsporten, duursporten, teamsporten, individuele sporten: ik heb voor mijn gevoel alles de revue laten passeren. Niet omdat ik er per se goed in was, maar omdat ik het leuk vond (en vind!) en ik genoot van de beweging, coƶrdinatie, concentratie en prestatie die ermee gepaard ging. Ik heb daarnaast al vroeg in mijn werkende leven kennis gemaakt met de vele gezondheidsfacetten die gepaard gaan met voeding, een gebied dat net als sporten en bewegen bijdraagt aan hoe je in je vel zit en waar ik grote belangstelling voor heb.

Vanuit deze achtergrond, aangevuld met opleidingen als gewichtsconsulent, trainer en beweegcoach, help ik graag mensen die hun gezondheid en levenskwaliteit een impuls willen geven door meer te bewegen, te beginnen met (gerichter) trainen, af te vallen, hun voedingspatroon beter in balans te brengen en vooral plezier te beleven aan goede voeding, beweging en training.

De snelle rekenaars zullen uit de eerste paragraaf hebben kunnen afleiden dat ik de leeftijd van dromen over topsportprestaties achter mij heb liggen. Juist dat heeft me gestimuleerd om gezondheidsbegeleiding aan te bieden. Wat ik doe, doe ik voor mezelf. Ik hoef me aan niemand (meer) te spiegelen, en me niet te laten afschrikken door prestaties van anderen. Het gaat enkel en alleen om waar ik me beter bij voel, en dat gevoel vind ik ook voor mijn cliƫnten van belang. Iedereen kan zijn of haar gezondheid een impuls geven, zonder zich te spiegelen aan uitersten om je hier vervolgens door af te laten schrikken.

Ik wil graag samen met jou werken aan jouw doelen, zonder dat een van ons afgeleid wordt door prestaties van derden of door onzekerheden. Op die manier ben je nooit te oud, te jong, te zwaar, te licht, te veel of te weinig getalenteerd of te laat begonnen. Het moet gaan om plezier, om je lekker voelen en om je gezondheid. Het moet gaan om goed in je vel zitten. Ik help je daar graag bij.

Gezonde groet,

Quirijn